Nieuwe releases op Prime Video (mei 2023)

Met zoveel streamingplatforms die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat je moet kijken. Maar als je op zoek bent naar een geweldige selectie van films en tv-series, dan is Amazon Prime Video de perfecte plek om te beginnen. Hier zijn enkele van de nieuwe releases op Prime Video van topfilms tot series die je in mei kunt streamen.

Nieuwe releases op Prime Video

 • Kleinkinderen Van De Oost (4 mei)
 • Detective Knight: Rogue (5 mei)
 • Operation Fortune: Ruse de Guerre (5 mei)
 • Air (12 mei)
 • Take A Chance (12 mei)
 • Detective Knight: Redemption (12 mei)
 • Don’t Breathe 2 (13 mei)
 • Fear The Walking Dead S8 (16 mei)
 • Detective Knight: Independence (19 mei)
 • Block Chain Life (22 mei)
 • De IRT-affaire (22 mei)
 • Peter Pannekoek: Nieuw Bloed (23 mei)
 • Kasper van der Laan: 1 kilo (23 mei)
 • James May: Oh Cook S2 (24 mei)
 • One for All (25 mei)
 • Sanne Wallis de Vries: Kom (30 mei)

Dit zijn slechts enkele van de geweldige films en series die je in mei op Amazon Prime Video kunt streamen. Of je nu houdt van actie, spanning, horror of drama, er is voor elk wat wils op dit populaire streamingplatform. Dus ga lekker zitten, pak je popcorn en geniet van deze geweldige content.

2 reacties op “Nieuwe releases op Prime Video (mei 2023)

 1. MikeJohnson zegt:

  Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Bedankt voor het openen van mijn ogen voor dit onderwerp. Je hebt me aan het denken gezet en ik ben van plan om meer te leren. Je hebt een geweldige schrijfstijl en ik hoop nog meer van je te lezen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader